avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca am o donație pe un apartament, dar nu locuiesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca am o donație pe un apartament, dar nu locuiesc în România ...

Daca am o donație pe un apartament, dar nu locuiesc în România și nici măcar nu am călătorit în România în ultimii ani, donația este atacata în instanță în prezent, pot fi făcut răspunzător de plata salubrității referitoare la acel apartament, plata pe care cel care locuiește în apartament fara vreun contract și fără să îmi plătească nimic nu vrea sa o facă ?
Chiar daca nici nu am călcat în România administrația locală, printr-o înțelegere cu cel cu care sunt in litigiu și ataca donația și nu vrea să plătească taxa de salubritate, îmi tot trimite mie in afara României înștiințări despre plata salubrității pe numele meu, inclusiv cu penalizări, deși eu, evident, nu am făcut gunoi în România.
Este corect ce face administrația locală ?
Cel mai recent răspuns: Cetatean_abv , utilizator 06:09, 1 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa de salubritatea se plateste doar de catre cel care locuieste, fie el proprietar sau chirias, sau sub alta forma. Angajati un avocat si dati in judecata administratia locala, pentru abuz in serviciu, la instantele de contencios administrativ.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. locuiesc impreuna cu sotul ... Ma intereseaza Ma intereseaza Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. Locuiesc impreuna cu sotul la casa intr-o comuna in care am mai cumparat o casa pe care o renovam si in care ... (vezi toată discuția)
E corectă taxa de habitat pentru o casă de la țară, nelocuită? Filia Filia Buna ziua, fratele meu si cu mine avem o casa intr-o comuna Motaieni. Eu traiesc in Germania, el in Romania. Casa nu e locuita. Acum din 2018 primarul a ... (vezi toată discuția)