Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

DragosParis 
	    	Utilizator

DragosParis 
	    	Utilizator	    

Cu certificatul de moștenitor încheiați un nou contract de arendă pe numele dvs, cel vechi își încetează efectele prin decesul arendatorului.
 marian19 
	    	Utilizator

marian19 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 orianadiana	                   

Buna ziua, cum se procedeaza corect in cazul decesului arendatorului? Se reziliaza contractul printr-o decizie a arendasului si se inceie un contract nou cu ... (vezi toată discuția)
	                    orianadiana	                   

Buna ziua, cum se procedeaza corect in cazul decesului arendatorului? Se reziliaza contractul printr-o decizie a arendasului si se inceie un contract nou cu ... (vezi toată discuția)

adipetroiu	                   

Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)
	                    adipetroiu	                   

Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)

annabela	                   

Buna ziua tuturor. Am cateva nelamuriri referitoare la contractul de arendare. Odata cu abrogarea legii 16/1994 as dori sa stiu cine inregistreaza contractele ... (vezi toată discuția)
	                    annabela	                   

Buna ziua tuturor. Am cateva nelamuriri referitoare la contractul de arendare. Odata cu abrogarea legii 16/1994 as dori sa stiu cine inregistreaza contractele ... (vezi toată discuția)