avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare date CI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare date CI

Buna ziua,

Daca Administratorul unei firme isi schimba CI - serie + domiciliu - trebuie sa modifice si Actul Constitutiv? Este, de asemenea, necesara inregistrarea la ONRC a modificarilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:07, 3 Noiembrie 2022
Nu se mai schimba actul constitutiv ci doar mergeți la registrul comerțului pentru completarea unei declararatii de mențiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare obiect activitate si modificare date administrator rocs rocs Buna ziua. As vrea sa modific in actul constitutiv datele administratorului (si-a schimbat buletinul) si sa autorizez un obiect de activitate secundar care ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare retragere administrator din firma criston84 criston84 buna, ma poate ajuta cineva cu informatii legate de documentele care trebuie completate la retragerea unui administrator din firma. multumesc (vezi toată discuția)