avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Asociat unic - persoana juridica - conditii impozit ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Asociat unic - persoana juridica - conditii impozit micro 2023

In situatia in care o PERSOANA FIZICA este asociat la 6 societati cu peste 25% din valoarea/numărul titlurilor de participare sau al drepturilor de vot, iar aceeasi persoana fizica mai detine alte 3 societati unde asociatul este o PERSOANA JURIDICA, iar persoana fizica este doar administrator, va rog sa-mi spuneti daca se considera indeplinita conditia pentru a ramane platitor de impozit pe veniturile microintreprinderilor din anul 2023 pentru cele trei societati. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conditia pentru aplicarea impozitului pe venit claudia.tihon claudia.tihon Buna seara! Referitor la conditia pentru aplicarea impozitului pe venitul microintreprinderilor: oricare dintre asociatii persoanei juridice romane detine ... (vezi toată discuția)
Peste 25% sau inclusiv 25% claudiuvlad claudiuvlad Peste 25% sau inclusiv 25% Ce procent maximum trebuie sa detina un asociat pentru ca firma sa ramana microintreprindere? Daca voi avea 4 asociati, fiecare ... (vezi toată discuția)
Firme afiliate ionionescu106 ionionescu106 Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoare intrebare: Am 2 societati A si B. La societatea A este asociat unic domnul Popescu si administrator domnul ... (vezi toată discuția)