avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare scurgere apa reziduala baie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare scurgere apa reziduala baie ...

Pot modifica scurgerea apa reziduala vana si chiuveta de la sorb podea la teava comuna scurgere?trebuie aprobari de la cineva?il incurca cu ceva pe vecinul de sub mine?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:59, 5 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anuntati asociatia de proprietari fiind vorba de o teava comuna, colectoare, la care se leaga scurgerile din mai multe apartamente aflate pe coloana.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre scurgere parte comuna pozata in planseu?
Anuntati asociatia de proprietari si vecinul de dedesubt astfel incat sa executati o instalatie noua care sa asigure preluarea si scurgerea apelor reziduale fara a genera prejudici vecinului
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cine este proprietarul conductei (tuburi si coturi ... dusabin dusabin Buna ziua! Cine este proprietarul conductei (tuburi si coturi din fonta) care preia apa menajera de la chiuvete si cada baie (aflate in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva? ica_ica ica_ica De 2 ani bolboroseala,spuma in chiuveta cateodata,miros de canal,presiune mare pe instalatia de la bucatarie de aprox 7_15 ori zilnic intre7_23 .am doua ... (vezi toată discuția)
Scurgere neconforma la bloc BogdanMelenciuc BogdanMelenciuc Bună ziua. Locuiesc la etajul 8 al unui bloc. La una din bai țeavă de scurgere de pardoseala iese în tavanul vecinului de dedesubt și apoi întra în ... (vezi toată discuția)