gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Ramonaioannaa 
	    	Utilizator

Ramonaioannaa 
	    	Utilizator	    

Deci, cum? Depuneati o suma in contul unuia si castigati o suma? Dvs realizați cum suna asta?
Si daca nu mai trimiteți, va amendeaza fiscul??
Ati fost inselata, sper ca nu ati pierdut prea mulți bani.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			 Ramonaioannaa 
	    	Utilizator

Ramonaioannaa 
	    	Utilizator	    

Nu exista asa ceva.
Cum vorbiti? Poate il indentifica politia, ar trebui sa faceti plangere.
 petrucelmare 
	    	Utilizator

petrucelmare 
	    	Utilizator	    

catalinamaria15	                   

Am depus o plangere la politie impotriva unui cetatean care ma ameninta,desi a fost sunat sa se prezinte la sectie pt.declaratii refuza sub diferite ... (vezi toată discuția)
	                    catalinamaria15	                   

Am depus o plangere la politie impotriva unui cetatean care ma ameninta,desi a fost sunat sa se prezinte la sectie pt.declaratii refuza sub diferite ... (vezi toată discuția)

Dana030887	                   

Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
	                    Dana030887	                   

Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)

mefisto66	                   

Uimitor. am venit la un magazin sa fac un retur la un produs..desigur ca nu sa produs nici un retur dar in timpul discutiei pe care o aveam cu managera ... (vezi toată discuția)
	                    mefisto66	                   

Uimitor. am venit la un magazin sa fac un retur la un produs..desigur ca nu sa produs nici un retur dar in timpul discutiei pe care o aveam cu managera ... (vezi toată discuția)