Buna ziua! Pot fi amendata de către fisc pentru o suma care nu a întrat în contul meu?
Am depus o suma în contul unui domn, spunandu.mi ca pot câștiga o anumita suma de bani și când mi.a cerut taxa nu am mai trimis. Domnul mi.a spus ca voi fi amendata de fisc. Menționez faptul că în contul meu nu a întrat nicio suma.
Cred că este o escrocherie .
Ce părere aveți?
ibn
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce ati relatat este INSELACIUNE. Cum sa dai banul unui necunoscut pentru o promisiune de imbogatire fara munca? Daca nu va opriti o sa contribuiti direct la bunastarea acestuia. Nu o sa va amendeze ANAF-ul pentru ca ati fost credula. Si pe viitor pentru a impiedica recidiva sa nu dati datele cardului dumneavoastra nimanui indiferent de motiv. Iar daca doriti sa va imbogatiti cresteti intensitatea muncii sau reduceti cheltuielile. Succes!
Informatie
catalinamaria15
Am depus o plangere la politie impotriva unui cetatean care ma ameninta,desi a fost sunat sa se prezinte la sectie pt.declaratii refuza sub diferite ... (vezi toată discuția)
Amenda fantastica
mefisto66
Uimitor. am venit la un magazin sa fac un retur la un produs..desigur ca nu sa produs nici un retur dar in timpul discutiei pe care o aveam cu managera ... (vezi toată discuția)