avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

munca

o SC.poate folosi un stivuitorist pe post de gestionar, in loc sa cheme fostul gestionar din somaj?
Cel mai recent răspuns: balazs.gabi , utilizator 23:49, 20 Ianuarie 2010
Nu, fiecare salariat isi desfasoara activitatea conform fisei postului. In afara de acest lucru un gestionar trebuie sa indeplineasca conditiile impuse de legea nr. 22/18.11.1969-actualizată.
Revenind la intrebarea dvoastra de pe celalalt topic, respunsul meu este ca ar fi logic sa fiti contactat dar sa incetatenit ideea ca, in cazul concedierea individuale nu este obligatoriu acest lucru, ba mai mult, angajatorul pate reinfinata postul fara sa respecte cele 9 luni. Nu exista nici o diferenta intre desfintarea unui post (concediere individuala) si desfiintarea mai multor posturi (concediere colectiva). Cauza este aceiasi. Cred ca indrazneala unei actiuni in instanta va lamuri aceasta interpretare.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
ContSters42179, utilizator
ma tem ca nu-mi mai inspira incredere justitia romaneasca,sotia a fost colega cu mine si este in litigiu cu dansi pentru faptul ca nu a tinut cont de faptul ca in institutie mai erau persoane care cumuleaza salariul cu pensia,(deocamdata traim in concubinaj),un proces pierdut si acum urmeaza sa facem recurs.acum intelegeti si motivele pt.care nu vor dansi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala irina_marieta irina_marieta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Ca urmare a nevoii de reducere a personalui care deserveste contractele de ... (vezi toată discuția)
Criteriu concediere costel58 costel58 As dori un punct de vedere pentru urmatoarea situatie: Societatea detine 4 puncte de lucru pe care sunt angajate 4 persoane, fiecare din acesti angajati ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva sau individuala ContSters83331 ContSters83331 Buna ziua! Mai am niste intrebari: 1. Au fost anuntate 5 pers. ca locul lor de munca a fost desfiintat. Soc. are 96 de salariati. Au primit preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)