avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire pe indemnizație,2 executori sumele executori ...
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire pe indemnizație,2 executori sumele executori 1/ 2000 ...

Proprire pe indemnizație,2 executori sumele executori 1/ 2000 lei și exector 2/2300 lei.
Agentia de pensia a virat bani doar la ex 1 peste suma încă 2000 de lei.
Iar executorul nu a încheiat proprirea și tot I sa virat bani în cont.
Iar executorul 2 care poprirea trebuia deja sa fie încheiată nu a primit niciun leu.
Toate sumele de bani virate către ex 1 sunt reținute pe talonul de indemnizație.am luat legătura cu executorul care a spus ca da a primit bani peste datorie.
Când știam ca trebuia sa mi se încheie poprirea cu 2 luni în urma am luat leguma cu biroul executorului prin e-mail și mi au spus ca trebuie sa mai achit 44 de lei.
Când ei au primit bani peste suma datorata.
Dar nu au trimis nici măcar o citație de închiere.
Dacă eu nu calculam ei primeau bani în continuare.

Va rog din inima sa ma sfătuiți cum sa procedez sa mi recuperez bănuți.Va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire! buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: un angajat ... Rdoina Rdoina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un angajat a avut o poprire. In luna noiembrie a fost virata ultima plata catre executor. Angajatorul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Bani pierduti de banca purple666 purple666 Am si eu o mica nelamurire, si am rugamintea ca, cineva din forum sa ma ajute cu un raspuns. Am o poprire pe contul de la o banca pe urma unei datorii care a ... (vezi toată discuția)