avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ati putea sa-mi spuneți unde se află arhiva de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ati putea sa-mi spuneți unde se află arhiva de la fosta Întreprindere ...

A-ti putea sa-mi spuneți unde se află arhiva de la fosta Întreprindere Administrativa Camine Cantine Valea Jiului, am nevoie de adeverință cu sporurile pt întocmirea dosarului de pensie.
Am lucrat între 1989 și 1990.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 12 Noiembrie 2022
Întrebați aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat in 1983 la uzina grivita rosie sectia turnatorie i ... Floreaeug Floreaeug Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa ... (vezi toată discuția)
Vechime inainte de 1989 mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde se afla sediul unde eu am lucrat ca paznic inanul 1989-1990 la ministerul industriei usoare, perioada lucrata care im i ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)