avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ICRAL
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ICRAL

Unde as putea gasi arhiva Icral-ului Pajura? Am incercat la Arhivele Nationale Romane si la Administrarea Fondului Imobiliar , din pacate nu am gasit nimic.
Am nevoie de un certificat cu salariile si sporurile de la Icral , pentru intocmirea dosarului de pensie .
Ma puteti ajuta cu un raspuns . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 12 Ianuarie 2023
ROM VIAL SA, (fostul ICRAL Pajura)
administrator judiciar provizoriu pe CII MATACHE ALICE MIRELA
[ link extern ]
Buna ziua am lucrat la ICRAl 1974 și am nevoie de adeverință de vechime cum pot obtine
Despre care ICRAL vorbiti?

Cornel Vasile a scris:

Despre care ICRAL vorbiti?

ICRAl Herastrau sect.1 București în ani 80,81 82
Verificati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! silviarusanescu silviarusanescu va rog sa ma ajutati, caut arhiva SC Orizont SA, pentru fosti salariati. Am nevoie de o adeverinta cu anii prestati la aceasta institutie. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Icral pajura alinadanielaviziteu@gmail.com alinadanielaviziteu@gmail.com Buna seara! Tatal meu a lucrat in perioada 1975-1991 la ICRAL PAJURA. Functia a fost de instalator pe santier. Am fost sa ridic adeverinta de vechime de la ... (vezi toată discuția)
Arhiva iugtc GigiH GigiH Am lucrat la IUGTC Craiova în perioada 1980÷1981. Unde pot găsi arhiva pentru grupa a doua de munca? (vezi toată discuția)