avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GREVA FOAMEI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GREVA FOAMEI

V rog frumos sa imi spuneti unde se declara ( anunta ) greva foamei . Am inteles ca se monitorizeaza actiunea de catre medici
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 13 Noiembrie 2022
La Direcţia de Sănătate Publică (DSP) și Serviciul de Ambulanță., cred.
am intrebat la spital si nu au auzit inca de asa ceva....
Greva foamei nu este prevazuta în legislație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari legale pentru greva foamei ankas ankas CARE ESTE CADRUL LEGAL INTERN SI COMUNITAR REFERITOR LA GREVA FOAMEI? UNDE TREBUIE ANUNTATA ACEASTA FORMA DE PROTEST DE CATRE PERSOANA CARE URMEAZA SA INTRE ... (vezi toată discuția)
Cadru legal pentru declansarea grevei foamei... ContSters14496 ContSters14496 Daca in cetatean doreste sa intre in greva foamei pentru a isi apara niste drepturi ori pur si simplu ca modalitate de protest, ce legislatie se aplica acestei ... (vezi toată discuția)
Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)