avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire din partea tatalui care a divortat de 27 de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire din partea tatalui care a divortat de 27 de ani de mama mea ...cum pot afla informatii despre tatal meu, daca mai traieste, daca a decedat, daca s-a facut vreo succesiune si eu nu am fost informata?

mostenire din partea tatalui care a divortat de 27 de ani de mama
Buna ziua,
La evidenta populatiei puteti afla daca mai traieste sau la primaria de la locul unde a fost inregistrata nasterea.
Iar cu privire la succesiune pentru a putea afla ceva, va interesati la Camera Notarilor publici, dar va trebuie sa indicati cel putin anul decesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii Dl_Sandu Dl_Sandu In urma decesului tatalui meu vreau sa stiu ce posibilitate exista pentru a nu se putea face succesiunea in lipsa mea.Mentionez ca locuiesc in alta localitate ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate cezar2011 cezar2011 buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema Tatal meu a murit in 1978. Mama sustine (actele le-a pierdut) ca a fost facuta succesiunea unde ... (vezi toată discuția)