avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cu cine pot lua legătura pentru o contestație la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cu cine pot lua legătura pentru o contestație la existența ...

Cu cine pot lua legătura pentru o contestație la existența unui debit deoarece termenul este prescris... așa cred eu... Dacă se poate să-mi lăsați o adresă de email să discutăm în privat...
Cel mai recent răspuns: mihaitudose , utilizator 20:27, 14 Noiembrie 2022
Buna ziua!

Puteți lua legătură fie cu avocații înscriși pe aceasta platforma, fie cu cei care fac parte din Baroul în circumscripția căruia locuiti.
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri...O seară frumoasă să aveți...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de avocat care sa ma reprezinte in actiunea de contestare ... StefanMM StefanMM Am nevoie de avocat care sa ma reprezinte in actiunea de contestare in instanta a executarii silite a unui credit din 2006. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cand vreau sa trimit un mesaj in privat, primesc acest raspuns! dogele dogele [b]Eroare internă Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta ... Elena nastase Elena nastase Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta pentru divort ,anul trecut a fost in proces de divort, sotia I a promise ca se schimba, au si un ... (vezi toată discuția)