avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat un teren agricol acum.5 ani.Totul in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat un teren agricol acum.5 ani.Totul in regula fără ...

Am cumpărat un teren agricol acum.5 ani.Totul in regula fără nici o problema, După 5 ani m am trezit ca sunt data în judecata de fiul vânzătorului .Întrebarea mea este ce probleme as putea avea în privința acestui lucru?Eu am act de vânzare cumpărare cu cadastru al terenului inclusiv carte funciară. Se poate anula prin judecata acest act?Nemulțumirea fiului vânzătorului este ca tatăl lui era certat cu el și nu a beneficiat din partea tatălui de bunuri sau bani,în urma aceste vânzări.Acest lucru pe mine nu ma interesează problemele acestea.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 16 Noiembrie 2022
Trebuie sa existe un motiv pe cererea aceea, vedeti ce doreste si cum argumenteaza.
Pt motivele pe care le-ati scris, nu exista nici cea mai mica sansa de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula un contract de vanzare- cumparare teren agricol ,daca da cum?! gigi48 gigi48 am cumparat terenul de la mama crezand ca este gradina mea ,iar ulterior sa constatat ca nu corespunde parcela si vecini ,drept pentru care solicitam anularea ... (vezi toată discuția)
Help me Bogdan69 Bogdan69 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Are vreun drept? Mihaita1 Mihaita1 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)