avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scutire de impozit auto (OG105/1999 republ.) se aplica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scutire de impozit auto (OG105/1999 republ.) se aplica si daca ...

Scutire de impozit si taxe auto (OG105/1999 republ.) se aplica si daca folosesc o masina cu contract de comodat in care am stipulat ca ma oblig sa achit impozitele si locul de parcare? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2022
sch1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:25, 16 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se aplică, trebuie să fiți proprietar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a beneficia de facilitatea scutirii d etaxe si impozit este necesar sa detineti calitatea de proprietar asupra bunului mobil,obligatue inexistenta in cazul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto pe persoană cu handicap Viorel Saru Viorel Saru Am o mătușă cu handicap grad 1 - nevăzători, aș dori să cumpăr o mașină pe care să o folosesc inclusiv în interesul ei. Ce trebuie să fac și ce ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto alina_berechea alina_berechea Va rog să-mi spuneți dacă în situația în care eu sunt o persoana încadrată în grad de handicap, iar soția mea a cumpărat în timpul căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozit auto cirnu72 cirnu72 În ce situatii se poate beneficia de scutire impozit auto (vezi toată discuția)