avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru pentru fiecare imobil subinchiriat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru pentru fiecare imobil subinchiriat?

Buna seara. Cum poate proceda corect si legal o societate comerciala sa zicem AXZ ( SRL chiar si PFA cu codul Caen 6820 ) sa incheie contracte de inchiriere cu diversi proprietari de imobile (persoane fizice si persoane juridice), cu dreptul de subinchiriere mentionat in contractul de inchiriere , ca mai apoi sa le subinchirieze la alti chiriasi ( pf si pj)...acele apartamente inchiriate de societatea respectiva AXZ trebuie declarate ca puncte de lucru ale societatii AXZ ?....pot fi si puncte de lucru sau sedii sociale ale chiriasilor finali cei care inchiriaza de la societatea AXZ? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea deschiderii unui punct de lucru sau sediu secundar Gabriela1951 Gabriela1951 Buna ziua Intrebarea mea este urmatoarea: Am un SRL care are ca obiect de activitate printre altele, cod CAEN 6820, inchiriere imobile.Ca urmare, am inchiriat ... (vezi toată discuția)