avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Am fost numita intr-o comisie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Am fost numita intr-o comisie de cerrcetare administrativa ...

Buna seara,
Am fost numita intr-o comisie de cerrcetare administrativa a unui coleg care are cateva lipsuri in gestiune. Nu detin competente juridice, logistice sau de cazarmare fiind personal didactic auxiliar. trebuie sa stabilesc cum s-a produs paguba si cine se face vinovat. Am solicitat sa fiu inlocuita din comisie cu cineva competent dar raspunsul a fost negativ. Vreau sa fac o cerere de chemare in instanta. daca imi admite cererea, pe perioada procesului sunt scoasa din comisie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 22 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca solicitati suspendarea deciziei respective...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predarea de gestiune eindianu eindianu am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)
Raspundere materiala angajat zsorox zsorox buna ziua, am si eu o intrebare, ieri am semnat un contract de munca, postul se numeste \"documentarist ordonare logistica\", in fisa postului apare la ... (vezi toată discuția)
Cum va proceda angajatorul ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În urma inventarierii anuale la bibliotecă, comisia de inventariere a constatat lipsa unor bunuri din Fondul documentar închis ... (vezi toată discuția)