avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am muncit în Germania , am rămas ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am muncit în Germania , am rămas însărcinată ...

Buna ziua,
Am muncit în Germania , am rămas însărcinată și am venit acasă și am nascut aici, mai am vreun drept pentru concediu prenatal sa îl iau de acolo?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 26 Noiembrie 2022
Nu cunosc procedura de acordare a acestui concediu in Germania ( sau daca exista asa ceva...) dar in tara aveti dreptul la indemnizatie pentru Concediu crestere copil. Si asta daca ati avut contract de munca si ati platit taxa.

In ce perioada ati muncit acolo si cand ati nascut?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
Ionut.ion, utilizator
Durata concediului de maternitate și valoarea alocației pentru îngrijirea copilului în Germania

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului amales amales buna ziua ,va rog sa imi ziceti daca pot obtie prenatal in romania daca am muncit in germania 2 ani dar in aprilie am venit in romania in aprilie si atunci ... (vezi toată discuția)
Cci GogaL GogaL Va deranjez cu o problema! Pana in luna a 7 a am lucrat in România și din luna a 7 a M-am mutat alături de soțul meu in Berlin. El este cetățean ... (vezi toată discuția)
Despre prenatal in romania. va rog sa ma ajutati, sunt o viitoare mama si nu stiu ce sa fac!!! adrianasiadrian adrianasiadrian buna ziua!!!! Eu cu sotul meu suntem in Italia. El a lucrat in Italia cu contract 10 luni si acum este in somaj. A ramas fara loc de munca si ne-am intors in ... (vezi toată discuția)