avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Furt de date
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Furt de date

Buna ziua,

Am facut o gafa, nu prea mare momentan dar s-ar putea sa ajunga mare.
Sora mea a gasit un job pe facebook de zilier unde era un anunt cu munca de 3 zile plata la final zi. Atragatoare plata, toate datele erau transmise profi. Mi-a spus si mie de oportunitate si i-am trimis poza cu buletinul sa ne faca contractele fara sa chestionez daca sora mea a facut o analiza mai detaliata a anuntului sau a persoanei care a postat anuntul.
Dupa ce a trimis buletinele contul care a postat anuntul a fost sters.
Intrebarea e urmatoarea, pot face o sesizare undeva? Avem screenshot-uri cu conversatia, cu anuntul. Am cautat pe internet ce se poate face cu o poza cu un buletin si nu arata bine.
Da, stiu ca ar trebui sa fim atente cui dam datele, pana acum nu am avut probleme dar sa zicem ca experienta aceasta este o invatatura de minte.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:52, 25 Noiembrie 2022
reclamație.că au șters contul? Fiindcă datele le-ati dat de bunavoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dau in judecata un site pentru escorte? Crisstinna1 Crisstinna1 Cum dau in judecata un site pentru excorte pe care am aparut ? sau cum pot face sa fie sters anuntul? au aparut poze cu mine acolo si nu vreau sa ma fac de ras. (vezi toată discuția)
Distribuirea unor conversatii private pe facebook GLN GLN Salutare, Acum 2 zile, a fost distribuita de catre o terta persoana pe facebook o conversatie privata intre mine si o a doua persoana. Conversatia a fost ... (vezi toată discuția)
Amenințare distribuire nuduri Sunt_O_Fată Sunt_O_Fată Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat. Am o problemă extrem de delicată, de aceea aleg și să postez anonim, folosind acest cont. Fostul ... (vezi toată discuția)