avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Programul de stimulare a innoirii parcului auto ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Programul de stimulare a innoirii parcului auto national

Buna ziua!
Am aflat ca, incepand din 2010, programul de stimulare a innoirii parcului auto national se aplica si persoanelor juridice. As vrea sa stiu daca se pot inscrie in acest program si tiruri si/sau autoutilitare, daca exista o limitare a nr. de masini cu care te poti inscrie in program (stiu ca pentru pers. fizice nr. maxim de masini este 3), daca o masina radiata, dar nu casata, poate intra in program, si daca este obligatoriu ca persoana juridica sa fie proprietara masinilor inscrise.
Multumesc si astept cu interes raspunsurile voastre.

Alte discuții în legătură

Stimularea innoirii parcului national auto rardelean rardelean Va rog sa ma ajutati, daca aveti informatii despre demararea sau nu, proceduri legale, etc. legate de Stimularea innoirii parcului national auto. Parintii mei ... (vezi toată discuția)
Tichet rabla MihaelaSebeni MihaelaSebeni Eu, ca persoana juridica, pot folosi tichetul unei persoane fizice pentru achizitionarea unui autoturism? (vezi toată discuția)
Programul rabla (proprietar in strainatate) paulgr paulgr am o masina proprietate personala inregistrata afara de mai bine de 7 ani..Pot sa o inscriu in programul rabla .Sant cetatean roman (vezi toată discuția)