avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stimularea innoirii parcului national auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stimularea innoirii parcului national auto

Va rog sa ma ajutati, daca aveti informatii despre demararea sau nu, proceduri legale, etc. legate de Stimularea innoirii parcului national auto. Parintii mei detin o masina veche inmatriculata, iar la solicitarile facute catre REMAT primeste invariabil acelasi raspouns: "nu s-au stabilit inca normele, dar oricum nu va ajunge toata lumea..." Aceste raspunsuri ma trimit la suspiciunea de eventual favoritism si neinformare intentionata.

Va multumesc foarte mult!
OUG nr. 1 M.OF. nr. 97 / 28.01.2005 - Instituirea programului de stimulare a înnoirii Parcului auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de stimulare a innoirii parcului auto national jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Am aflat ca, incepand din 2010, programul de stimulare a innoirii parcului auto national se aplica si persoanelor juridice. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Programul rabla pentru persoane juridice adriea2007 adriea2007 Sunt companie nationala cu capital majoritar de stat. OUG nr34/2009 cu privire la rectificarea bugetara, la art.24 nu-mi permite sa achizitionez autoturisme ... (vezi toată discuția)
Rabla 2017 itineris itineris Buna ziua. Stiu ca se specifica ca masina sa fie inmatriculata in Romania inainte de 31.12.2009 dar daca detin un autoturism achizitionat anul trecut dar prima ... (vezi toată discuția)