avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Mama mea nu isi mai găsește cartea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Mama mea nu isi mai găsește cartea de munca București.. ...

Bună ziua! Mama mea nu isi mai găsește cartea de munca București.. Ea ultimul loc de munca ICR2. Ma puteți ajuta se mai găsesc dublicat??
Cel mai recent răspuns: vicuso , utilizator 19:32, 29 August 2024
Nu aveți de unde sa scoateți duplicat... ICR2 este fosta unitate de stat..întrebați la Arhivele Nationale unde se găsește arhiva.
Soția mea a lucrat la ICR 2. Cum poate intra în posesia cărții de muncă ? Sau copie. Arhiva națională nu deține această carte de muncă. Nu știm unde să ne adresăm mai departe.
Revin cu o precizare ICR2 ( Intreprinderea de cofetării și restaurante nr 2 București) ultimul loc de muncă Cofetăria Albina din Piața Amzei București 1975.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2024
vicuso, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele Întreprinderii ... Gabriel Klein Kiritescu Gabriel Klein Kiritescu Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele ÎNTREPRINDERII COFETĂRII - RĂCORITOARE Nr. 1 BUCUREȘTI? (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca? florinfres florinfres cum isi poate recupera unchiul meu cartea de munca de la fosta societate industria construct forestier Deva lucrand in perioada 1970-1975.multumesc (vezi toată discuția)