avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Am finalizat constructia unei case, in anul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Am finalizat constructia unei case, in anul 2010, ...

Buna ziua!
Am finalizat constructia unei case, in anul 2010, pe un teren dobandit anterior (20070.
La finalizarea lucrarilor mi s-a atribuit de catre Primarie, un numar administrativ 252A, insotit de PV receptie.
Dupa cca 2 ani, un vecin a finalizat si el constructia si i s-a atribuit de catre Primarie acelasi nr administrativ 252A.
De curand am fost contactat de arh sef al primariei spunandu-mi ca vecinul meu a depus o plangere la Primarie in care contesta atribuirea aceluiasi numar pentru mine. Functionarul Primariei imi solicita sa depun un dosar prin care cer sa-mi fie anulat nr cadastral si sa solicit un alt numar.
Ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: StanicaCristian , utilizator 18:03, 24 Noiembrie 2022
În primul rând trebuie să aflaţi care este motivul pentru care există 2 imobile cu acelaşi număr şi motivul pentru care dumneavoastră sunteţi cel care trebuie să primiţi un alt număr şi nu vecinul. Trebuie să analizaţi situaţia în mod concret.
Motivul l-am aflat acum. A fost greșeală Primăriei.
La data când s-au emis Nr administrative, existau două sedii ale primăriei și evidențele se țineau în registre scrise.
Cine trebuie să îndrepte eroarea Primăriei?
Primaria trebuie sa indrepte eroarea.Dvs. in mod normal,nu aveti de ce sa depuneti dosar de schimbare numar.Vecinul trebuie sa o faca,din moment ce i-a fost atribuit numarul dupa dvs.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sediu/punct de lucru fara numar lexinfo lexinfo Buna, Am auzit ca nu se poate inregistra sedii/punct de lucru care nu au numar administrativ...adica sunt F.N. In cazul nostru proprietarul a construit ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)