avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incapacitate + demisie + concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incapacitate + demisie + concediu medical

Ma confrunt cu o speta mai speciala.
Avem o angajata care a a dus o decizie de incapacitate de munca in 24.10.2022.
Ziua urmatoare a cerut demisia ptr. a constitui dosarul de pensie de boala ca sa il poata depune.
Are decizie de desfacere cim cu 26.10.2022.
Merge isi depune dosarul la Casa de Pensii si dupa o saptm. ne aduce concediu medicale cu data de emitere 27.10.2022, pentru luna a 10.
Imi puteti spune un sfat in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 27 Noiembrie 2022
Pentru ce perioada e concediu medical?
14.10.2022 -12.11.2022

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce perioada e concediu medical?

I se va plăti concediul medical pana la data încetării c.i.m.
Medicalul de plateste indiferent de data la care angajata a luat la cunostinta?
O decizie de incapacitate de munca anuleaza concediul medical?

Cornel Vasile a scris:

I se va plăti concediul medical pana la data încetării c.i.m.

Medicalul de plateste indiferent de data la care angajata a luat la cunostinta.

O decizie de incapacitate de munca nu anuleaza concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensie-boala Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua! Am primit decizia de la medicul expert de pensioanare pe caz de boala! Grad 2! 1.Imi puteti spune va rog frumos cum trebuie sa procedez daca mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa demisie lhilda lhilda Un angajat si-a dat demisia la data de 27 apr. urmand sa inceteze munca cu data de 1 mai. Prin renuntarea la perioada de preaviz i-am desfacut contractul de ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim? gillu gillu Buna ziua. Vineri 06.01.2017 s-a transmis prin e-mail unui angajat o notificare de desfacere a CIM in temeiul art. 31 (3), in perioada de proba, dupa ce in ... (vezi toată discuția)