avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Vreau sa stiu daca executorul si avocatul mai primesc ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Vreau sa stiu daca executorul si avocatul mai primesc onorariile acelea mari cerute,daca nu au ce executa si intre timp ma inteleg cu cealalta parte?

Ideea e ca fostei sotii trebuie sa ii mai dau 5500 euro.Daca nu am acum si ii dau peste cateva luni si ma inteleg cu ea,mai trebuie sa platesc sumele acelea mari cerute de executor si avocat?
Cel mai recent răspuns: dandanaua , utilizator 16:36, 21 Ianuarie 2010
Daca aveti salariu, clar asta va face executorul.Pe el nu il intereseaza ce intelegeri fac partile dupa ce i se adreseaza lui cu cerere de executare silita si el incepe procedura exec.silite.El este obligat sa procedeze la executare silita conform dispozitivului hotararii judecatoresti investita cu formua executorie, a carei exec.silita s-a incuviintat de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri prin executor judecatoresc sergio1979de sergio1979de Situatia mea e urmatoarea: in urma divortului,instanta a hotarat ca eu sa dau fostei sotii o suma de bani si anumite obiecte.Fara a ma intreba,s-a dus la ... (vezi toată discuția)
Referitor la executorii judecatoresti Marin Sorin Marin Sorin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema cu un executor judecatoresc. In luna iulie 2011 instanta in urma unui partaj a decis ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog! executare judecatoreasca si cheltuieli AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am pierdut procesul de divort cu fostul meu sot. Sentinta a fost declarata irevocabila in data de 10.02.2011. Prin aceasta sentinta aveam sa ii ... (vezi toată discuția)