avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua ! Conducatorii locurilor de munca, numiti ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua ! Conducatorii locurilor de munca, numiti prin decizie, ...

Buna ziua !
Conducatorii locurilor de munca, numiti prin decizie, trebuie sa aiba curs SSM de nivel mediu pentru a-si instrui lucratorii din subordine?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:17, 24 Noiembrie 2022
Nu este obligatie expresa in legislatie, in acest sens. Nu este rau ca si conducatorii locurilor de munca sa urmeze un curs ssm de 40 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducator loc de munca Akhenaton81 Akhenaton81 C.L.M trebuie sa aiba cursuri de ssm?Daca da unde scrie in legislatie, ca nu am gasit, (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat sadrian sadrian Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie. Un absolvent de studii superioare - stiinte politice, care a obtinut Certificat de absolvire a cursurilor ... (vezi toată discuția)
Beneficiile absolvire curs ssm 80 ore anne89 anne89 Urmez in prezent cursurile SSM platite integral de companie, cele de 40 ore pentru a fi reprezentant SSM intern....mi s-a propus la curs sa platesc diferenta ... (vezi toată discuția)