avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Cum s-ar aplica noua lege a facturarii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Cum s-ar aplica noua lege a facturarii consumului ...

Buna ziua. Cum s-ar aplica noua lege a facturarii consumului de energie electrica in urmatoarea situatie: o persoana are domiciliul intr-o locatie unde a fost luata in spatiu de catre proprietar. La adresa figureaza atat proprietarul, cat si persoana luata in spatiu. Proprietarul nu locuieste in Romania.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 13:25, 14 Decembrie 2022
Buna ziua. Va rog un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi spuneti va rog cum poate beneficia mama mea de ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, imi spuneti va rog cum poate beneficia mama mea de ajutor la facturile de energie si gaze avand in vedere ca are venit de 800 lei/ luna dar ... (vezi toată discuția)
Resedinta.domiciliu stabil. mircic1984 mircic1984 Daca locuiesc intr o alta localitate decat cea din buletin la o ruda deoarece in aceasta localitate am serviciul asta inseamna ca aici trebuie declarat ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu luca ionel luca ionel Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)