avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revin cu întrebarea referitoare la modificarea legii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revin cu întrebarea referitoare la modificarea legii privind ...

Revin cu întrebarea referitoare la modificarea legii privind inchirierea si vânzarea locuințelor ANL .Precizez ca sunt chiriaș intr un apartament in care DSP Iași este administrator al respectivelor locuințe destinate specialiștilor din sănătate. Pentru aceste apartamente se aplică legea?Sau au un alt regim de închiriere?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:15, 27 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a raspus deja.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
Alexandrarares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. conform noilor modificări ale legii 152/1998 pot ... Palmino Palmino Bună seara. Conform noilor modificări ale legii 152/1998 pot sa cumpăr locuinta ANL in care stau ca si chiriaș de 4 ani?Mentionez ca sunt specialist în ... (vezi toată discuția)
Nelamurire katy73 katy73 Buna ziua! Solicit un apartament de serviciu care a fost eliberat si mi se spune ca nu am dreptul deoarece am un apartament Anl.Puteti sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Aderare imobil anl la o asociatie de proprietari georgelgica georgelgica Legea nr. 89/2008 modifica Legea nr. 152/1998 privind infintarea ANL prin introducerea unui art nou si anume:"Autoritatile administratiei publice locale au ... (vezi toată discuția)