avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, detin un loc de parcare la parterul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, detin un loc de parcare la parterul unui bloc (apartamentele ...

Buna ziua, detin un loc de parcare la parterul unui bloc (apartamentele incep de la etajul 1 iar parcarea este libera avand in laterale cate o grinda de sustinere iar in spate este perete) si doresc sa il inchid (planul este sa folosesc grinzi metalice fara sa dau nici o gaura in peretii cladirii). Imi puteti spune va rog care este calea si modalitatea legala de a inchide locul de parcare?
Aici este un exemplu luat de pe internet de loc de parcare asemanator:
[ link extern ]
Va multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 28 Noiembrie 2022
Avand in vedere ca intentionati interventie in partea comuna de condominiu,inchiderea cu grinzi metalice ,obligatoriu aveti nevoie de acordul asociatiei de proprietari,de proiect tehnic si autorizatie de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere balcon Oana Adina Oana Adina Bună ziua. Am o nelămurire. Îmi trebuie autorizație de construcție în cazul în care doresc sa închid fațada balconului din termopan? Locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Parcare subterana la bloc Catalin__B Catalin__B Buna ziua,de curand am achizitionat un apartament nou,intr-un ansamblu rezidential,iar contra cost am avut posibilitatea cumpararii si a unui loc de parcare in ... (vezi toată discuția)