avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract Apa Ilfov fara acordul meu + factura emisa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract Apa Ilfov fara acordul meu + factura emisa

Buna ziua,

Recent am primit o factura cu suma de 2100 de lei reprezentand contor radiofrecventa + consum de la Apa Canal Ilfov.

Partea urata...
Factura este venita pe numele meu, dar eu nu am primit inca prima factura de la dezvoltator cu care sa fac trecerea de la Dezvoltator la Individual.
Nu exista contract sau alt fel de document semnat intre mine si Apa Canal Ilfov, dar nici de imputernicire pentru dezvoltator sa faca in numele meu, si totusi am primit o factura pe numele meu.

Conform contractului casei, casa se preda la cheie cu toate utilitatile.
Iar pana la finalizarea lucrarii utilitatilor acestea se vor oferi din racordul pentru organizare de șantier. Din ce am vorbit cu dezvoltatorul, el a incercat in repetate randuri sa monteze un singur contor pentru 6 case, dar Apa Ilfov nu a fost de acord, casele find la drum public, si a trebuit sa monteze contoare individuale. Dar el nu doreste sa achite aceste contoare, asa ca a reusit cumva sa faca sa se emita facturile pe numele noastre, cu plata pentru intreaga lucrare.

Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:03, 28 Noiembrie 2022
Notificati oficial dezvoltatorul sa se achite de obligatiile contractual asumate -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata
Contestati oficial la furnizor factura si valoarea impusa avand in vedere ca nu exista contract incheiat de furnizare utilitati intre furnizor si consumator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum pausal impus de furnizor la bloc fără apometru general justmematza justmematza Buna seara, Exista urmatoarea situatie: un bloc a avut contract cu un furnizor de apa {altul decat Apa Canal Ilfov). Furnizorul X care era și dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Oprire apa la tot blocul BX BX Datorita a doi datorinci din 50 care nu si-au achitat facturile la apa, asociatia a primit o notificare de la compania de apa ca vor opri apa in tot blocul ... (vezi toată discuția)