avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Blocare in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Blocare in parcare

Buna ziua
Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:00, 12 Noiembrie 2010
Nu exista o prevedere distincta care sa prevada si care sa sanctioneze aspectele sesizate de dvs
Locul unde ati parcat este special amenajat?
In discutie este spatiu cu destinatie de parcare din cele concesionate de primariile de sector?
Anuntati telefonic politia competenta din acea zona,daca soferul a parcat neregulamentar ca sa va blocheze autoturismul
Privitor la spatiile cu destinatia de parcare auto realitatea o constituie ca cel putin in cazul celor individual concesionate de la autoritatea publica locala,,dupa materializarea interesului autoritatii locale de percepere c/.v autorizatie,restul drepturilor ce revin titularului autorizatiei sunt total nerespectate inclusiv de catre autoritatea publica locala
In caz de ocupare abuziva spatiu de parcare concesionat,pentru solutionare autoritatea publica ,nu se implica ,serviciul circulatie nu se implica si de regula ramane o situatie care se solutioneaza sub imperiul situatiei de moment ,cu atribuirea cu generozitate de epitete si injurii
Buna ziua!Politia comunitara se ocupa de acest aspect.Ridoca masinile parcate ilegal si implicit nesimtiti care blocheaza.
Chiar daca este loc inchiriat de la primarie, fie ca esti proprietarul lui, sau esti cel care a ocupat temporar locul, nu ai voie sa blochezi niciun vehicul.
Mai comun vorbind, nu poti sa-ti faci tu dreptate singur. Chemi politia.

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Blocare cale acces ieșire din scara MariaW MariaW Buna seara! Este legal sa îți parchezi mașina in dreptul ieșirii din bloc? Din câte știu, acel loc nu se poate închiria/ rezerva la primărie întrucât ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare cretumircea cretumircea buna ziua, cum se procedeaza cu locul de parcare din fata blocului, are intaietate cel care parcheaza acolo de mai multi ani pe acel loc ? sau cel care nu ... (vezi toată discuția)