avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu fac parte din asociatia de proprietari, va trebui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu fac parte din asociatia de proprietari, va trebui sa platesc ...

Nu fac parte din asociatia de proprietari, va trebui sa platesc cota parte pentru remunerarea administratoarei si a presedintelui asociatiei?
Cel mai recent răspuns: Dr_Cristina , utilizator 20:26, 30 Noiembrie 2022
Da, așa e legea (196 din 2018).
Conform disp L nr 196/2018 locatarii care nu detin calitatea de membru proprietar detin aceleasi obligatii,mai putine drepturi fata de membrii proprietari
Dar daca asociatia de proprietari desfiinteaza de exemplu mica zona verde din curte a blocului, ceea ce cred ca nu e bine, nefiind membru nu raspund de deciziile si actiunile asociatiei, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! locuiesc din 2018 intr un bloc vechi din sectorul ... Yasmin1983 Yasmin1983 Buna seara ! Locuiesc din 2018 intr un bloc vechi din sectorul 2. Nu am depus pana acum nici un act la asociatie ( practic inexistenta, sedintele se tin in ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari la case Miha Munteanu Miha Munteanu Buna ziua, Am o intrebare legata de constituirea unei asociatii de proprietari intr-o zona de case unde exista doar jumatate dintr-un drum de acces in cota ... (vezi toată discuția)
Infiintare "ascotiatie de proprietari" in cartier rezidential filipac filipac Buna ziua, Locuiesc intr-un cartier rezidential din tara unde sunt cateva sunte de familii. Cartierul este relativ la inceput si cativa vecini vor sa facem o ... (vezi toată discuția)