avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divorțat de un an și cu acordul fostului soț am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divorțat de un an și cu acordul fostului soț am rămas ...

Am divorțat de un an și cu acordul fostului soț am rămas cu numele lui de familie. De atunci are motiv pentru a mă hartui psihic că îi murdaresc numele. Ce pot face pentru a reveni la numele de fata?
Schimbati-va numele pe cale administrativa
solicitati ordin de protectie

Constantiniu Iuliana a scris:

Am divorțat de un an și cu acordul fostului soț am rămas cu numele lui de familie. De atunci are motiv pentru a mă hartui psihic că îi murdaresc numele. Ce pot face pentru a reveni la numele de fata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele de fata dupa divort msris msris Am divortat acum doi ani. la divort am fost de acord sa pastrez numele fostului sot cu acordul lui. Acum doresc foarte mult din motive personale sa revin la ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au divortat, pot lua si eu numele mamei? dede23 dede23 parintii mei au divortat, iar mama si-a reluat numele dinaintea casatoriei, vreau sa stiu daca si eu pot lua numele ei. unde trebuie sa merg pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele de fata anca33a anca33a Buna ziua Am divortat a doua oara si am cerut sa revin la numele de fata dar avand in vedere ca la primul divort am ramas cu numele primului sot acum la al ... (vezi toată discuția)