avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 283/ 2022 bonus sf de an - AA CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 283/ 2022 bonus sf de an - AA CIM

Buna ziua, legat de Legea 283/ 2022 nu imi este clar daca trebuie sau nu sa facem acte aditionale tuturor angajatilor deja existenti privind toate beneficiile pe care le primesc, bonus de sf de an, abonament medical, vouchete de vacanta, asigurare de viata, cadou de paste/craciun 300 lei etc.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 5 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CIM-urile în derulare nu trebuie modificate prin acte adiționale, pentru a include noile informații obligatorii. Răspunsul integral al Inspecției Muncii
www.avocatnet.ro/articol_628...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte adiționale la cim pentru respectarea noilor dispoziții ... cristinast cristinast acte adiționale la cim pentru respectarea noilor dispoziții prevăzute de legea 283/2022) Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in temeiul legii nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, odata cu noul model de cim ar trebui sa intocmim acte ... DianaZ11 DianaZ11 Buna ziua, odata cu noul model de cim ar trebui sa intocmim acte aditionale pentru contractele existente? Daca da, ma puteti ajuta cu un model in acest sens? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in noul model cadru cim se regasesc cateva modificari.......trebuie ... lilianan lilianan Buna ziua, in noul model cadru CIM se regasesc cateva modificari.......Trebuie intocmit act aditional cu modificarile pentru salariatii angajati anterior ... (vezi toată discuția)