avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Am o întrebare și eu . La prima fapta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Am o întrebare și eu . La prima fapta furt calificat ...

Bună ziua ! Am o întrebare și eu . La prima fapta furt calificat conținu 4 acte . Reținere 24 de ore ulterior control juridiciar 60 de zile . Fapta recunoscuta și colaborare . Ce consecințe pot sa mai urmeze se face pușcărie ?
Sa își angajeze avocat pentru ca are șanse la suspendare.

Nu pot aprecia dacă ar putea scăpa de condamnare și de cazier.

Pentru furt din magazine am scăpat toți clienții de condamnare penală si de cazier dar nu am avut pe nimeni cu 4 furturi consecutive în aceeași zi...si sa fie prins.
Cam șocant...

Fura din 10 magazine dacă nu îl prindeau...

Nu o sa le placa la judecători și la procurori asa ceva.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimis in judecata pentru furt- consecinte in cazul neprezentarii la proces? guganu guganu Buna ziua,numele meu este Marian si as dori si eu informatii cu privire la neprezentarea la un proces penal.S-a deschis un proces impotriva mea pentru furt ... (vezi toată discuția)
Delapidare nelutza78 nelutza78 Care este pedapsa pentru un dosar de delapidare intentat mie pentru suma de 745 de lei.Am lucrat ca si casiera la un magazin si am luat din casa in decursul ... (vezi toată discuția)
Magazinul de paine Georrge Georrge Salut...am si eu o problema si as vrea sa stiu cam cum s-ar termina. Intr`o seara am plecat de la discoteca cu 2 prieteni si fiind in stare de ebrietate am ... (vezi toată discuția)