avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mi-a expirat buletinul si sunt divortat de 30 de ani. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mi-a expirat buletinul si sunt divortat de 30 de ani. Acum 10 ani ...

Mi-a expirat buletinul si sunt divortat de 30 de ani.Acum 10 ani cand l-am schimbat a fost aceeasi cerinta,m-am dus la arhiva tribunalului,am scos decizia de divort si cu ea si cu o copie am rezolvat.Din pacate nu mai gasesc aceea decizie de acum 10 ani si acum mi se cere din nou desi apare inregistrata in calculatorul lor,ma trimit din nou la arhiva ca cica ,,asa e legea,,.Asa este?
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2022
cornel 05, utilizator
Cel mai recent răspuns: cornel 05 , utilizator 23:38, 10 Decembrie 2022
Da,asa este legea.La fiecare preschimbare a buletinului trebuie prezentate toate actele necesare.
[ link extern ] /
Deci,desi acum 10 ani cineva de acolo l-a vazut si l-a inregistrat si a oprit o copie....acum o luam de la capat?foarte logic nu?
Este foarte logic.In cei 10 ani dvs. va puteati recasatori,nu?Deci,va trebuie dovada ca inca sunteti divortat.
Este legal, este obligatoriu sa faceti dovada starii civile.
Ca să fie mai simplu, mergeți la starea civila unde v-ati căsătorit și solicitati un certificat de căsătorie cu mentiunea de divort sau la locul nașterii, un certificat de naștere cu mențiuni, la ce primarie e mai usor de ajuns.
:))daca ma recasatoream bifam casatorit si ma duceam cu certif de casatorie!!!

Alte discuții în legătură

Vaduva in strainatate nadia82 nadia82 buna ziua, situatia mea este urmatoarea, am fost casatorita cu un cetatean kosovar, dar despartita de el de multi ani, totusi am ramas casatoriti in acte, acum ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate si certificatul de casatorie al persoanei divortate luciamihalache luciamihalache Am divortat in 1988 . Certificatul de casatorie a ramas la dosarul cauzei. Acum , pentru obtinerea unei noi carti de identitate mi se solicita sa le prezint ... (vezi toată discuția)
Certificat casatorie dupa divort GEORGE STAHIESCU GEORGE STAHIESCU Buna seara, Sunt divortata de 4 ani si ma aflu in situatia de a ma recasatori insa cu un cetatean elvetian. Am furnizat Oficiului de Stare Civila elvetian ... (vezi toată discuția)