in luna august 2007 am vandut un autovehicul, iar cei de la firma specializata mi-au zis sa-i inmanez noului proprietar atat certificatul d einmatriculare, cat si cartea de identitate. am stabilit ca in zilele urmatoare sa continuam perfectarea celorlalte acte (trecerea pe numele lui la finante si politie), dar individul nu a fost de gasit.
in luna decembrie 2007 am reusit sa il gasesc. ca sa o treaca pe numele lui la finante a trebuit sa intocmim un nou contract de vanzare cumparare si intr-un tarziu am reusit sa o radiez de la finante si sa o trec pe numele lui. acum as vrea sa o radiez si de la politie, am inteles ca noul proprietar a dus-o la fier viechi. am reusit s aiau legatura cu el si l-am rugat s aimi dea cele necesare pentru radiere, insa refuza (certificat de inmatriculare, carte de identitare, placine de inmatriculare si actul doveditor ca a fost scoasa din circulatie).
am 2 variante:
1. ma duc cu niste prieteni politisti si il oblig
2. ma adresez politiei rutiere, care ma va indruma catre instanta competenta
intentia mea este sa il chem in instanta. cunoasteti astfel de cazuri? stiti unde as putea gasi o speta similara?
Exact in aceeasi situatie sunt si eu si vad ca singura cale de a rezolva problema aceasta este instanta...poate cineva sa imi spuna ce presupune acest lucru si cam cat ar costa?...mentionez ca singurul lucru care ma intereseaza este sa scap de plata impozitului( aprox. 100E/an - motor 2300 cmc)...masina e fier vechi, iar actele nu stie ce a facut cu ele!
Radiere auto
naecostel
Salut, am un autoturism care nu a fost inmatriculat la politie,ci doar la taxe si impozite, pe certificatul de radiere al vechiului proprietar scrie numele meu ... (vezi toată discuția)