avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Speta este asa: Exista un sechestru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Speta este asa: Exista un sechestru asigurator pus ...

Buna seara.

Speta este asa: Exista un sechestru asigurator pus de parchet pe bunuri pentur un dosar penal. Poate persoana respectiva sa adauge pe rol (la primaria de sector) o masina in leasing ? Deci practic sa adauge ceva la rolul actual nu sa scoate ceva de pe el ?
Cel mai recent răspuns: clejb , utilizator 11:02, 11 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate nota bun pe rol fiscal,bun asupra caruia autoritea in drept poate dispune masura asiguratorie pentru recuperare debit
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Scoatere de sub sechestru cosminaneacsu cosminaneacsu buna seara, s a cumparat un apartament prin credit ipotecar.Poate face doavada banilor proveniti pt cumpararea apt (avans).Un an mai tz a fost pus sub acuzarea ... (vezi toată discuția)
Cerere custodie masina declarata furata stroelucian23 stroelucian23 buna ziua... in anul 2010 am cumparat de pe internet un auto marca opel vectra c an 2003 care la un an respectiv 2011 am aflat ca este furata, s a pus ... (vezi toată discuția)