avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru. Acum 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru. Acum 2 zile am ...

Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru. Acum 2 zile am fost la un meci pe stadionul de fotbal din Cluj Napoca. Eu nu sunt din Cluj, sunt din alt judet, dintr-o localitate rurala, am 18 de ani, dar e prima data cand am fost la un meci pe stadion, si inainte de intrare in stadion, eu nu am stiut ca mi se verifica lucrurile ce le am asupra mea. Cand am intrat am fost intrebat ce lucruri am asupra mea de jandarmi, si le-am zis ca doar telefonul, portofelul si un spray de piper.

Mie nu mi-a trecut prin cap absolut deloc ca ar fi fost o idee proasta,sa am asa ceva asupra mea, deoarece in localitatea de unde sunt, il port zilnic cu mine din cauza multor caini ciobanesti lasati liber pe strada, in copilarie era sa fiu mancat de viu de o ceata de caini, si de atunci am o oarecare trauma asupra lor, de aia port cu mine spray-ul cu piper, pentru a avea o oarecare metoda de aparare impotriva cainilor, care nu implica si lovirea lor, dar care ne permite sa ne indepartam unul fata de celalalt. Eu tin spray-ul la mine, pana ajung in masina, si il las acolo, dar de data asta cand am fost la meci, am mers cu masina unui prieten de data asta, el lasand-uma intr-o parcare in Cluj, nu m-am mai gandit sa-mi las spray-ul in masina.


Ei bine, cand m-au intrebat jandarmii ce am in posesia mea, le-am zis daca am voie cu spray-ul, deoarece chiar eram curios, era o intrebare proasta, data de un prost, dar chiar eram curios, si dupa au inceput sa ma inlature intr-un loc mai restrans, sa ma perchezitioneze bine, si dupa au facut o constatare ca au gasit asupra mea spray-ul cu piper, in constatarea respectiva am dat motivul de ce il am la mine ( aparare impotriva cainiilor), Jandarmii mi-au facut poza la buletin, si la spray, pe care l-au confiscat.

Ei mi-au spus ca o sa ma sune politia din Cluj-Napoca pentru a merge si a da o declaratie sau ceva de genu, nu stiu sigur ca eram oarecum stresat de situatie pentru ca e prima data cand mi se intampla asa ceva. Eu sunt din alta localitate, din alt judet, si inca nu am primit un telefon din partea politiei Cluj - Napoca. Nu stiu ce o sa se intampla, dar oare m-ati putea ajuta va rog cu o clarificare cu ce urmeaza sa patesc? Sunt oarecum stresat pe tema asta de miercuri(inca nu am primit apel de la politie) fiinda chiar nu vreau sa mi se faca dosar penal dintr-o prostie ca asta, deci a-ti putea sa ma lamuriti va rog cu ce o sa se intampla, sau cu ce as putea face? Inca odata, va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
Klor, utilizator

Alte discuții în legătură

Posesie arme nicks nicks Buna ziua, As vrea sa aflu in ce conditii pot tine in posesie arme? Mai exact, ar fi doua probleme: 1) cand plec in excursii lungi la munte unde stau in ... (vezi toată discuția)
Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)
Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)