avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum pot eu ca dealerul auto sa ofer masini in leasing, ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum pot eu ca dealerul auto sa ofer masini in leasing, cineva ...

Cum pot eu ca dealerul auto sa ofer masini in leasig, cineva sa ma informeze si pe mine va rog , cum e mai exact cand am un client i fac legatura cu banca, i face contractul de leasing si eu primesc bani in cont-ul firmei de la banca, si apoi ofer masina la cumparator sau cum e mai exact, cineva aici sa ma lumineze si pe mine, multumesc !

Alte discuții în legătură

Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina aflata in leasing zoltanhe zoltanhe Sunt o persoana fizica si doresc sa cumpar o masina care e in leasing pe firma. Daca mergem (eu si reprezentantul firmei) la firma de leasing si agreem sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)