avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... POSESIA.Procesul verbal de vecinătate , este ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

POSESIA.Procesul verbal de vecinătate , este obligatoriu, ...

POSESIA..Procesul verbal de vecinătate , este obligatoriu, pentru a intra în posesie ?.Vecinul meu a depus documente la cadadastru, în secret ?.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2022
Moț Florica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Moț Florica , utilizator 16:08, 12 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns.Încep să prind curaj, pentru a deschide un proces.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2022
Moț Florica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru teren extravilan niculinaoancea niculinaoancea In urma masuratorilor ptr intocmirea cadastrului am aflat ca terenul extravilan imprejmuit de 5000 m nu este pe aceleasi coordonate cu cele din documente. ... (vezi toată discuția)
Buna dimineta , am si eu o situatie mai dificila cu o vecina ... Aledas Aledas Buna dimineta , am si eu o situatie mai dificila cu o vecina . am luat un teren fara acte ( extratabular ) toti vecinii imi semneaza procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru lamurire situatie: pv de vecinatate, pentru constructie carmendalcu carmendalcu am cumparat un teren de 500 mp avind cadastru.Deoarece doresc sa fac o constructie imi trebuie ridicare topografica.Mi s-au facut actele pentru ridicare ... (vezi toată discuția)