avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună! Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună! Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată ...

Bună! Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată pentru că am o sarcină cu risc, la externare am primit 14 zile de concediu medical iar ginecologul mi-a spus că prelungirea o va face medicul de familie, medicul de familia mi-a spus că el nu poate prelungi după medicul specialist concediul medical, cum ar trebui să procedez ca să pot să beneficiez de concediu în continuare?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:34, 13 Decembrie 2022
Buna ziua!
Gasiti in link-ul atasat toate informatiile.
[ link extern ] /
Vedeti codul de pe certificatul medical. Pentru risc maternal codul este 15.
Daca aveti alt cod pe certificatul medical, ginecologul v-a emis un concediu de boala.
Vedeti si OUG nr. 96/ 2003 actualizata, privind protectia maternitatii la locul de munca. O gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul maternal ARIAN09 ARIAN09 Buna ziua sunt insarcinata in 27 saptamani .as dori sa intru cu 84 de zile in concediul pt sarcina , maternal ,pt ca mediul in care lucrez nu e prielnic .As ... (vezi toată discuția)
Risc maternal alya87 alya87 buna ziua am si eu o intrebare sant insarcinata in 25 sapt de curand au aparut complicati la sarcina . medicul ginecolog ma anuntat ca am probleme si risc sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez in aviatie si sunt insarcinata. teoretic indeplinesc ... CrissDim CrissDim Buna ziua! Lucrez in aviatie si sunt insarcinata. Teoretic indeplinesc conditiile pentru a intra in concediu de risc maternal:vibratii, lucrat in timpul ... (vezi toată discuția)