avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, ce demersuri legale sunt necesare in cazul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, ce demersuri legale sunt necesare in cazul schimbului ...

Buna ziua, ce demersuri legale sunt necesare in cazul schimbului de locuinte proprietate personala parinti-copii?
Se impune viza de flotant pe adresa de locuinta, este necesar un document ce atesta dreptul de sedere al persoanelor in imobil, daca acesta nu este in proprietatea lor?
Pentru clarificare: eu sunt proprietar pe un apartament A, am domiciliul la alta adresa unde sunt, de asemenea, proprietar B. La apartamentul nou achizitionat A urmeaza sa locuiasca parintii mei, ce au domiciliul in apartamentul C, iar eu sa locuiesc in C. Nu facem schimb de proprietate, doar de folosinta, domiciliile raman - si nu ne este clar daca legea obliga la modificarea resedintei - e obligatorie viza de flotant? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
gabriela_b_b, utilizator
Cel mai recent răspuns: Albero , utilizator 08:25, 22 Decembrie 2022
Nici autoritatile nu au clarificat situatiile speciale,cum ar fi si cea expusa de dv
Asteptam norme de aplicare ale legi
Aceasta situație întra în incidenta prevederilor art.30 dinL196/2018 (1)!
Cred ca aveți obligația sa va conformati prevederilor art.30 din legea 196/2018: (1) Proprietarii din condominii au obligaţia să notifice preşedintelui orice schimbare intervenită în structura şi numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau naşteri, persoanele luate în spaţiu, precum şi locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinţei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. ... Albero Albero In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. proprietatea a unuia în apart. proprietate a celuilalt ce obligații au de îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - declarare numar persoane. buna ziua, ... andrey23ken andrey23ken Asociatie de proprietari - declarare numar persoane. Buna ziua, Care este modalitatea legala ca proprietarii sa isi declare corect nr de persoane? Din ce am ... (vezi toată discuția)
Bunaziua , ma numesc martin eugen si sunt presedintele asociatiei ... martineugen martineugen Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI DE PROPRIETARI ROSES GARDEN Str.Ion Ratiu Bl.54 Ap.6 Vila 1 Tel.0740125610 ... (vezi toată discuția)