avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI ...

Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI DE PROPRIETARI
ROSES GARDEN
Str.Ion Ratiu Bl.54 Ap.6 Vila 1
Tel.0740125610
SELIMBAR Jud.Sibiu si va rog sa fiti amabili sa-mi raspundeti : Daca eu cer unui proprietar sa-mi dea datele unui chirias la care i-a inchriiat lo cuinta si acesta refuza .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:04, 25 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, notificati-i in scris invocand prevederile Legii nr 196/2018: Proprietarii din condominii au obligaţia să notifice preşedintelui orice schimbare intervenită în structura şi numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau naşteri, persoanele luate în spaţiu, precum şi locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinţei",
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proprietarul are obligatia sa informeze asociatia de proprietari despre modificarea numarului de persoane din apartament care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobil,cu scopul consemnarii in cartea de imobil si inregistrarea in evidenta de calcul cote lunare intretinere
Notificati oficial proprietarul sa respecte dispozitiile in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriaș (acte necesare administratorului Deearheea Deearheea Buna ziua, as vrea sa știu dacă eu in calitate de chiriașă sunt obligata sa dau o copie după actul meu de identitate administratorei, nu mi s a cerut ... (vezi toată discuția)
Colectare date personale de catre seful de scara bulanmaster bulanmaster Exista vreo lege care ii da dreptul sefului de scara sa noteze date personale despre un locatar/chirias? (vezi toată discuția)
Administrator bloc chriss08 chriss08 Buna ziua, am si eu o intrebare: Imi puteti spune daca administratorul blocului imi poate cere o copie a buletinului de identitate, specificand ca mi-a spus ... (vezi toată discuția)