avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am o problema cu firma de curierat. Am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am o problema cu firma de curierat. Am trimis un colet ...

Buna ziua! Am o problema cu firma de curierat. Am trimis un colet catre cineva, acesta a ridicat coletul dupa ce l-a verificat si ulterior a rezolvat cu livratorul sa imi schimbe statusul comenzii si sa imi returneze fara acordul meu comanda. Destinatarul mi-a confirmat prin mesaj ca a ridicat coletul dar acum a sters toate mesajele si nu mai recunoaste, ca sa nu mai am eu dovada ca a ridicat coletul. Intrebarea mea este: Pot sa impartasesc cu firma de curierat capturile de ecran cu conversatia pe care am apucat sa le prind inainte sa stearga mesajele, fara acordul lui, pentru a putea sa imi sustin cauza? Este legal?

Alte discuții în legătură

Ramburs neprimit de la curier alora005 alora005 Am trimis un colet cu ramburs in data de 05.01.2016 in Cluj, printr-o firma de curierat. Am primit confirmarea de la destinatar ca a primit coletul in data de ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune – plată făcută prin revolut, vânzare fictivă pe facebook Ioana2678 Ioana2678 Bună ziua. Am fost victima unei înșelăciuni. Am comandat un produs de machiaj de la o persoană necunoscută care posta anunțuri pe un grup de Facebook. ... (vezi toată discuția)
Produse platite din greseala, dar necomandate ionescuadrian ionescuadrian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am platit din greseala niste produse pe care nu le-am comandat si nici nu am nevoie de ele.Eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)