avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua! As vrea să cer și eu o îndrumare,dacă ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua! As vrea să cer și eu o îndrumare,dacă se poate. ...

Bună ziua! As vrea să cer și eu o îndrumare,dacă se poate. Nepotul meu a cumpărat o mașină, are act de vindere-cumpărare, actele mașinii, dar nu are fiscalul. Vânzătorul are datorii în primărie și nu poate să îl scoată. A trimis o hârtie de la primăria de care aparține în care ,printre altele,scrie că poate instraina bunurile sale. Nu știu dacă se poate folosi la înscrierea mașinii pe numele lui. Dacă nu,ce altă soluție ar fi? Mulțumesc pentru un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: Felicia Felix , utilizator 20:05, 15 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Așa cum bănuiam, altă soluție nu este. Mulțumesc mult!

Voinea Liviu a scris:

Solutia este actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imediata masina de abia dobandita prin mostenire VladOctavian VladOctavian Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Am obtinut certificatul de mostenitor dupa succesiune si printre altele am dobandit un autoturism dupa ce inainte fusesem ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala ramybugh ramybugh Buna ziua am si eu o nelamurire! Am cumparat recent o masina de la niste tipi care nu erau proprietarii masini din acte doar pe hartiile de vanzare ... (vezi toată discuția)