avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înregistrarea vocală este ilegală dacă nu anunți ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înregistrarea vocală este ilegală dacă nu anunți înainte ?

Bună seara!

Un amic mă sună frecvent și mă amenință cu tot felul de lucruri. Mă gâdesc să-l înregistrez atunci când mă sună următoarea dată.

Întrebarea mea este:

Ar fi legal să fac asta ? Adică, știu că atunci când vrei să înregistrezi pe cineva trebuie să-i spui înainte că va fi întregistrat. Ori, sună comic, căci în condițiile astea bănuiesc că nu m-ar mai amenința.

Deci, comit o ilegalitate dacă îl înregistrez atunci când m-o suna iar ? Intenția mea este să depun plângere. Iar ideal ar fi să am o înregistrare.
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2022
ADEX001, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:45, 19 Decembrie 2022
in instanta nu e proba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ContSters153091 ContSters153091 Poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu o problema. O persoana a spus ca mi-a facut plangere penala la politie, pretinzand ca ii lipsesc din casa o suma ... (vezi toată discuția)
Masina bruneta89 bruneta89 Buna! am cumparat si eu o masina de la un fost sef am factura fiscala am dovada anaf este bagata la fisc pe numele meu. Am avut o intelegere verbala cu ... (vezi toată discuția)
Ce ma invata-ti s-a fac? Nikiii Nikiii Am avut un prieten de care m-am despartit din motive de gelozie,a ajuns pana la arunca benzina pe mine sa-mi dea foc ,am facut plangere la politie ,l-am data ... (vezi toată discuția)