avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In apartamentul in care locuiesc , acum 4 ani ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In apartamentul in care locuiesc , acum 4 ani administrația ...

In apartamentul in care locuiesc , acum 4 ani administrația blocului ne-a obligat să montam aparat de depistare a gazelor din bucătărie. Am acceptat montarea , cu bani , bineințeles. Acum a apărut o altă problemă.Cei de la ANRE ne somează să schimbăm acele aparate cu unele noi, care sunt prevăzute cu WIRELESS, spunând că nu va face verificarea gazelor in apartament dacă nu schimbăm cu noul dispozitiv. Intrebarea mea este dacă este corect așa?Ei spun că acele dispozitive nu trebuiau montate atunci ....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:05, 18 Decembrie 2022
Legiuitorul a impus obligatia ca fiecare consumator sa instaleze aparate individuale protectie scurgeri gaze
Exista dispozitie legala vare prevede inlocuirea senzorilor genetatie si tehnilogie veche,cu generatie noua cu citire la distanta
Daca ,consumatorul nu intelege sa respecte legea,isi asuma riscul suportarii c/v amenda si oprobiul vecinilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detectoarele de gaze wireless virgiliuw@yahoo.com virgiliuw@yahoo.com Bună ziua, Detectoarele de gaze wireless sunt obligatorii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Detectoare de gaz Lcazacu Lcazacu Locuiesc in Bucuresti, intr-un bloc cu zece etaje dat in folosinta in anul 1977. In luna Iulie 2017 in fiecare apartament s-a instalat printr-un operator ... (vezi toată discuția)
Detectoare gaz obligatorii catalinntn catalinntn Buna ziua, Asi dori sa stiu daca incepind de anul acesta, exista obligativitatea montarii detectoarelor de gaz si la utilizatorii care nu au decat un ... (vezi toată discuția)