avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună! Doresc să știu ce pot face în situația în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună! Doresc să știu ce pot face în situația în care fostul ...

Bună! Doresc să știu ce pot face în situația în care fostul concubin nu-mi răspunde la telefon pentru a-mi înapoia toate bunurile mele,haine,etc,care au rămas la el,sunt toate cumpărate de mine,el este italian și am locuit la el în Italia 2 ani,eu am venit în România,ne-am certat și acum nici el și nici fam lui nu vor să răspundă la telefon, eu având acolo vreo 3 cutii cu lucruri personale la care el nu a contribuit .Eu vreau să sun poliția din zonă pentru a face plângere! Dumneavoastră ce mă sfătuiți să fac, pentru că nici nu-mi permit momentan să merg acolo să mi le iau,și nici ce face el cu familia lui nu este normal,atâta timp cât nu mi le-au cumpărat ei! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:36, 19 Decembrie 2022
Buna seara!
Eu zic sa-i trimiteti un mesaj in care sa-i spuneti sa va trimita lucrurile cu plata la livrare,ca sa nu cheltuie el nici un ban.Incercati mai inainte asa,pana la recurgeti la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat urgent Amiriulian Amiriulian Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun ... (vezi toată discuția)
Recuperarea de cheltuiele de judecata Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Am o sentitnta de la tribunal in care, dupa o proces, fosta concubina mea are datoria sa m-a despagubesca de 4000 de ron de cheltuiele. Domnisoara a raspuns ... (vezi toată discuția)
Am fost sunata de la un penitenciar din italia raluca_andreea raluca_andreea Buna ziua.Poate mai mult ca sigur intrebarea mea suna prosteste...dar am fost sunata de la penitenciarul unde se afla cumnatul meu in italia de un an si mi s-a ... (vezi toată discuția)